Accident provocat de un șofer beat în centrul comunei Hănțești

Duminică, 9 ianuarie 2022, la ora 22.23, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 despre faptul că a avut loc eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale în satul Hănțești, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

La intersecția dintre DJ 208B și DJ 208D au fost identificate două autoturisme avariate ca urmare a unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, unul Audi A3 și celălalt Audi A4, iar în apropierea acestora conducătorii auto și pasagerii.

Conducătorul autoturismului Audi A3 a prezentat toate documentele solicitate, stabilindu-se că se numește Ovidiu T. Conducătorul autoturismului marca Audi A4 a prezentat toate documentele solicitate, stabilind că se numește Dănuț M., de 49 ani.

În continuare, ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Lui Ovidiu T. i-a rezultat o valoare negativă, iar lui Dănuț M. valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, Dănuț M. a fost condus la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche