VIDEO Incendiu de amploare la un gater și la o gospodărie din Mălini. Pompierii militari și civili au intervenit cu zece autospeciale

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o gospodărie din comuna Mălini. Flăcările au cuprins casa de locuit, mai multe anexe și s-au extins la hala unui gater din apropiere.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Slatina, Mălini, Baia și Cornu Luncii cu 10 autospeciale de stingere.

Au ars acoperișul unei case de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și s-au degradat plafonul, pereții portanți și bunurile din interiorul acesteia.

Au mai ars o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri din interiorul acestora .

A fost afectată de incendiu și o hală gater pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei cu utilajele din interior.

Plutonier adjutant Isăilă Gheorghe și plutonier major Butnariu Gheorghe, din cadrul Detașamentului Fălticeni, aflați în timpul liber, au venit în sprijinul colegilor, ajutându-i la îndepărtarea efectelor negative provocate de incendiu.

De asemenea, părintele Gabriel Puiu Florea de la Cornu Luncii a intervenit la fața locului cu trei autospeciale.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii militari încă lucrează pentru lichidarea focarelor ascunse și pentru îndepărtarea/dezafectarea elementelor de construcție afectate de foc.

Mai nouă Mai veche