VIDEO Bărbat de 180 kg transportat cu autoșenilata și apoi cu autospeciala de transport victime multiple, la Spitalul municipal Fălticeni

Pompierii militari suceveni, împreună cu cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, au intervenit pentru transportul unei persoane supraponderale, un bărbat de 64 de ani, de aproximativ 180 Kg, din localitatea Dolheștii Mici, la Spitalul Municipal Fălticeni.

Din cauză că zona în care locuiește bărbatul se afla la distanță de drumul accesibil autosanitarelor, pompierii militari suceveni au intervenit cu autoșenilata. 

Astfel, pacientul a fost transportat cu vehiculul 8x8 pe o distanță de aproximativ 150 de metri, până la Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) a Detașamentului de Pompieri Suceava.

Aici, bărbatul a fost preluat de medic și de celelalte cadre medicale (asistenți și paramedici SMURD), care l-au stabilizat și l-au pregătit pentru transportul la spital, unde va fi investigat și i se va administra tratament de specialitate.

Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni medicale. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.