VIDEO Pagube uriașe provocate de un incendiu într-o gospodărie din Bosanci. Două femei au primit îngrjiri medicale

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit sâmbătă, 1 ianuarie 20222, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bosanci. Incendiul a fost anunțat prin 112 la ora 21:11.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei (67 de ani și 63 de ani), care au suferit un atac de panică. Ulterior, acestea au refuzat transportul la spital.

Au ars: acoperișul casei de locuit, construit din lemn și acoperit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, șura și adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrți. S-au degradat circa 30 de metri cubi lemn de foc, furaje și alte bunuri din interiorul casei de locuit si al anexelor. În incendiu, au pierit o vacă și un vițel.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat

Incendiul a fost lichidat la ora 01:10, iar pompierii au salvat proprietățile învecinate. 

Mai nouă Mai veche