FOTO O lumânare uitată aprinsă a provocat un incendiu la Țarna Mare. Proprietarii au fost transportați la spital

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit sâmbătă, 1 ianuarie 2021, cu două autospeciale de stingere și două ambulanțe (SMURD și SAJ) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Țarna Mare, componentă a municipiului Fălticeni. Incendiul a fost anunța la 112 la ora 17:38.

La sosirea echipajelor, ardea în interiorul unei case de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la proprietățile învecinate.

Pe timpul intervenției, echipajele medicale au acordat primul ajutor proprietarilor, care au suferit atacuri de panică, ulterior aceastia au fost transportați la spital.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, elemente de tâmplărie, electrocasnice și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare, lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:25, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și proprietățile învecinate.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.