2,6 metri cubi de lemn de foc transportat fără acte, confiscat de polițiști la Badragi

Miercuri, 9 februarie 2022, la ora 21.50, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal 36A din satul Badragi, comuna Zamostea, au efectuat semnalul regulamentar de oprire cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune unei autoutilitarei Volkswagen Crafter, ocazie cu care conducătorul auto a oprit, iar în urma controlului s-a constatat faptul că autovehiculul sus-menționat transportă material lemnos.

La volan a fost identificat Cătălin C., din Grămești, care a relatat faptul că nu deține documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos transportat, respectiv lemn de foc specia fag.

În aceste condiții, bărbatul a fost condus la Atelierul de împletituri din Zamostea al Ocolului Silvic Adâncata, unde materialul lemnos a fost inventariat de pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Adâncata, iar în urma cubării a rezultat faptul că bărbatul a transportat 2,6 metri cubi lemn foc specia fag.

Având în vedere cele constatate, s-a dispus sancționarea contravențională a bărbatului și confiscarea cantității de 2,6 metri cubi material lemnos pentru care nu deținea documente justificative de proveniență și transport.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost depozitată Atelierul de împletituri din Zamostea.
Mai nouă Mai veche