Bărbat din Adâncata condamnat la opt luni de închisoare pentru conducere sub influența alcoolului

Un sucevean a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani după ce a fost condamnat la opt luni de închisoare cu executare pentru că a fost depistat beat la volanul unui autovehicul. 

Costel Mugurel Onofrei a fost condamnat de Judecătoria Suceava, la 15 decembrie 2021, la opt luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor aloolice, pedeapsă la care a fost adăugată și o condamnare anterioară de opt luni de închisoare, fiind aplicat un spor obligatoriu de o treime din cealaltă condamanre, rezultând o pedeapsă de un an, opt luni și 20 de zile de închisoare. 

La 19 iunie 2020, bărbatul fusese condamnat de Judecătoria Satu Mare la opt luni de închisoare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, pedeapsa fiind amânată pe un termen de supraveghere de doi ani, sentința rămânând definitivă prin neapelare. 

Joi, 3 februarie 2022, Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului pe motiv că fapta pentru care a fost judecat de Judecătoria Suceava s-a produs anterior condamnării definitive din dosarul de la Judecătoria Satu Mare. Magistrații Curții de Apel Suceava au hotărât ca bărbatul să execute doar cea de-a doua condamnare, de opt luni de închisoare, pedepasă din care a fost dedusă perioada de 24 de ore în care a fost reținut în arest la 10 iunie 2021. 

În cursul zilei de joi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Adâncata l-au identificat pe infractor după care l-au escortat la Penitenciarul Botoșani, unde a fost încarcerat.

4 Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar vă invităm să îi trageți la răspundere pe judecătorii Judecătoriei Suceava și Curții de Apel Suceava care l-au defăimat condamnându-l la închisoare cu executare pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice:

      http://portal.just.ro/39/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=31400000000177526&id_inst=39

      Și judecătorii Judecătoriei Satu Mare l-au defăimat condamnându-l tot pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice:

      http://portal.just.ro/296/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29600000000180845&id_inst=296

      Ștergere
    2. „Nu poate fi invocat art. 8 pentru a se plânge de o atingere adusă reputației care este o consecință previzibilă a propriilor acțiuni, precum săvârșirea unei fapte de natură penală”, a hotărât Curtea Europeană în cauza Axel Springer AG împotriva Germaniei.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche