Beat și fără permis s-a izbit cu mașina în gard, la Boroaia, și a fugit cu numerele de înmatriculare. Polițiștii l-au prins și i-au făcut dosar penal

Luni, 21 februarie 2022, la ora 14:05, Poliției municipiului Fălticeni a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un gard pe raza localității Boroaia, iar conducătorul auto a demontat plăcuțele cu numărul de înmatriculare și a plecat de la fața locului.

La fața locului s-a deplsat un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 13:30, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe Boroaia Vale, Viorel S. a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au efectuat verificări în evidențele poliției și s-a stabilit faptul că numitul Slabu Viorel nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche