Buletin de presă, 2 februarie 2022 - IPJ Suceava

Dosare penale la regimul rutier

La data de 01.02.2022, ora 14:40, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe raza localității Straja autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 31 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 01.02.2022, în jurul orelor 17:13, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe raza municipiului Rădăuți, autoturismul cu numar de înmatriculare provizoriu condus de un bărbat din orașul Milișăuți.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul din orașul Milișăuți nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul condus de acesta este radiat din circulație de autoritățile germane din data de 28.05.2021.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul din orașul Milișăuți a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.
Mai nouă Mai veche