Cumătrie oprită de polițiști, la Frumoasa. Tatăl bebelușului și firma care deține sala de evenimente au fost amendați

Sâmbătă, 12 februarie 2022, la ora 21:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șcheia, în timp ce desfășurau activități de prevenire și combatere a răspândirii virusului Sars-Cov-2, au constatat faptul că la restaurantul Black Rock Cafe din localitatea Frumoasa, comuna Moara,  are loc o petrecere.

S-a intervenit cu o patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia, două echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică și o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, ocazie cu care s-a stabilit faptul că în incinta restaurantului se desfășura un eveniment de familie la care au participat aproximativ 30 de persoane.

În interior a fost identificat Vasile M., din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, și mai mulți membri ai familiei sale care participau la o cumătrie. Aceștia consumau băuturi alcoolice și non-alcoolice, în interior fiind identificat și un sistem audio de redare a muzicii.

Evenimentul a fost întrerupt de lucrătorii de poliție, iar persoanele participante au părăsit locația.

S-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului, precum și a societății comerciale conform Legii 55/2020.
Mai nouă Mai veche