Motocicletă lovită de șoferul unui Mercedes care nu a păstrat distanța într-o depășire. Doi adolescenți au fost răniți

Sâmbătă, 12 februarie 2022, în jurul orei 12:25, Constantin M., în vârstă de 50 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul Mercedes Benz pe drumul comunal Leucușești, din direcția Leucușești către Fălticeni, a intrat în depășirea motociclului Yamaha condus de Florin L., în vârstă de 17 ani, din Fălticeni, și nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare, acroșând motociclul.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motociclului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie mână dreaptă, contuzie genunchi stâng”, precum și a pasagerului de pe motociclu, Ionel N., de 17 ani,din Fălticeni, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie genunchi drept, contuzie pumn drept, contuzie pumn stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul mun. Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului care nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de vehiculul depășit

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

1 Comentarii

  1. Da, ma indoiesc. In 90 % din incidentele rutiere in care e implicata o motocicleta, de vina sunt acestea. Au o viteza excesiva,fac slalom printre coloanele de masini aflate in mers fara sa semnalizeze, se sprijina cu mainile de autoturismele aflate in stationare ( in coloana sau la stop)si chiar in mers... Nici nu ai timp sa reactioneazi cu masina la manevrele pe care le fac. Eu m-am invatat: cand vad o motocicleta in trafic pur si simplu trag pe dreapta. Si politia nu-i vede..

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche