FOTO Mașină căutată pentru confiscare de autoritățile italiene, găsită de polițiștii de frontieră la Vicovu de Sus

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Suceava au depistat un autoturism marca Renault Kangoo, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

În data de 21 februarie 2022, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 16.20, un echipaj al poliției de frontieră a identificat pe raza comunei Vicovu de Jos, județul Suceava, un autoturism marca Renault Kangoo ce aparţinea unui cetăţean român.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia, din data de 18 februarie 2022.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 8.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.
Mai nouă Mai veche