VIDEO Contrabandă de țigări cu scuterul, la Vicovu de Sus

Luni, 21 februarie 2022, în jurul orei 13.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a observat o persoană care transporta cu un moped mai multe colete voluminoase, dinspre frontieră spre localitatea Vicovu de Sus. Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acesteia, însă la vederea echipajului a abandonat mopedul şi a încercat să fugă în localitate.

În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea persoanei în cauză, un cetățean român, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

S-a luat măsura conducerii persoanei reținute împreună cu mopedul şi coletele la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii baxurilor, a rezultat cantitatea de 1.990 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Ţigările în valoare de peste 23.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar mopedul marca Honda în valoare de 3.500 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.