Inculpatul Lucian Harșovschi anunță introducerea taxei de parcare pe străzile Mihai Eminescu și Ciprian Porumbescu

Viceprimarul PNL de Suceava trimis în judecată pentru fals în înscrisuri oficiale, Lucian Harșovschi, a anunțat introducerea taxei de parcare pe străzile Ciprian Porumbescu și Mihai Eminescu din municipiul Suceava.

Pentru încasarea taxei de parcare, au fost instalate cinci parcometre pe bază de energie solară și plată tip contactless, dintre care trei pe strada Universității și câte unul pe străzile Mihai Eminescu și Ciprian Proumbescu.Aceste parcometre funcționează în regim autonom, cu energie solară, fiind dotate cu acumulatori reîncărcabili care asigură funcționarea independentă 24 de ore din 24. Aceste parcometre permit și plata cu cardul bancar tip contactless, pe lângă plata cu monede.


Lucian Harșovschi a fost trimis în judecată pentru fals material în înscrisuri oficiale, alături de Sorina Boicu, Sorinel Boicu, Adriana Iacob și SC Manucu Com SRL Suceava, pentru falsificarea unui document care ar fi permis firmelor de maxi-taxi cu licență de trasport județean să desfășoare ilegal activitatea de transport în comun pe traseele din municipiul Suceava. SC Manucu COM SRL Suceava este administrată de inculpata Sorina Boicu, soția inculpatului Sorinel Boicu, patronul firmei de taxiuri Sory&Nel SRL. Dosarul se află în prezent în procedură de cameră preliminară.

Citește mai departe:
Mai nouă Mai veche