Inculpatul Lucian Harșovschi, trimis în judecată într-un dosar de fals în înscrisuri oficiale, alături de patronii Sory&Nel SRL și Manucu Com SRL

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis în judecată pe inculpatul Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava, într-un dosar care vizează fapte de fals material în înscrisuri oficiale.

Pe lângă liderul PNL Suceava, pe lista inculpaților se mai regăsesc Sorina Boicu, Sorinel Boicu, Adriana Iacob și SC Manucu Com SRL Suceava.

Dosarul a fost instrumentat de polițiștii Biroului Rutier al Poliției municipiului Suceava. Polițiștii au constatat că șoferii microbuzelor maxi-taxi ale firmei SC Manucu Com SRL foloseau un document fals pentru a opri în toate stațiile din municipiul Suceava și pentru a face transport în comun în municipiu, asta deși firma deținea licență pentru transport interjudețean, adică între localități. 

Documentul, o anexă a unui caiet de sarcini al licenței de transport, ar fi fost semnat și ștampilat de viceprimarul Lucian Harșovschi, unul dintre liderii PNL Suceava, protejatul primarului Ion Lungu. 

SC Manucu COM SRL Suceava este administrată de inculpata Sorina Boicu, soția inculpatului Sorinel Boicu, patronul firmei de taxiuri Sory&Nel SRL, scrie Ziar de Suceava.

Dosarul se află în prezent în procedură de cameră preliminară.
Mai nouă Mai veche