Scandalagiu din Berchișești care a făcut circ de față cu polițiștii, la Capu Codrului, anchetat penal pentru violare de domiciliu

Duminică, 6 februarie 2022, la ora 21:51, autoritățile au fost sesizate prin 112 de către o persoană din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, cu privire la faptul că Andrei G., de 24 ani, i-a intrat în casă și face scandal.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, care l-au identificat în curtea locuinței apelantului, la geamul imobilului, pe Andrei G., din Berchișești, care se afla în stare avansată de ebrietate și provoca scandal pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Apelantul a declarat faptul că în jurul orei 21:40, timp ce se afla în imobil împreună cu membrii familiei, tânărul a intrat în curtea locuinței fără acordul său și a provocat scandal.

Tânărul a fost scos afară din curtea imobilului și întrucât în continuare provoca scandal și adresa injurii, având totodată un comportament recalcitrant, a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Gura Humorului, unde a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,violare de domiciliu”.
Mai nouă Mai veche