Șofer de camion cu bușteni, pericol public! Era beat la volan și a fost prins de radar depășind viteza legală în localitate, la Pojorâta. Polițiștii au suspiciuni privind încărcătura și au indisponibilizat camionul pentru inventariere

Sâmbătă, 19 februarie 2022, în jurul orei 17.30, în timp ce echipajul de Poliţie Rutieră din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc îşi desfăşura atribuţiile de serviciu pe DN 17, în localitatea Pojorâta, a oprit pentru depăşirea limitei legale de viteză ansamblul de vehicule format din autoutilitara Scania care tracta semiremorca.

La volan a fost dentificat Ion P., de 53 de ani, din Vama, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având un rezultat de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul transporta material lemnos, respectiv 28,65 mc lemn rotund conform avizului din aceeași zi. 

În urma unor investigaţii efectuate au rezultat suspiciuni privind cantitatea de material lemnos transportat faţă de cel trecut în avizul de însoţire, fapt pentru care ansamblul de vehicule a fost indisponibilizat din cauza lipsei de personal silvic, până la inventarierea materialului lemnos.
Mai nouă Mai veche