Petrecere de majorat organizată ilegal la hotelul Mandachi, oprită de polițiști

Sâmbătă, 19 februarie 2022, la ora 20.00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Suceava s-au sesizat din oficiu despre faptul că la parterul hotelului Mandachi & SPA se desfășura o petrecere privată, încălcând prevederile Legii 55/2020.

În sprijin au intervenit alte două patrule din teren, iar polițiștii au constatat că petrecerea a fost organizată de Nicoleta Z., de 44 de ani, din Suceava, cu ocazia majoratului fiicei sale Maria Z.. 

În interiorul complexului, într-o încăpere denumită Mefi Cafe Bar, se aflau mai multe persoane care dansau, fără a fi depășită capacitatea maximă stabilită la momentul acesta de Legea 55/2020. 

Organizatorului i s-a pus în vedere să informeze invitații ca trebuie să părăsească incinta, deoarece nu se respectată măsurile legale în vigoare, aceştia din urmă conformându-se .

Organizatoarea a fost sancţionată contravenţional conform art 65, lit. J din Legea 55/2020. De asemenea, reprezentanții localului au fost instruiți cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.
Mai nouă Mai veche