Șoferul unei cisterne cu numere de Suceava, suprins de Google Street View în timp ce pare că scoate motorină din rezervor, într-un sat din Constanța


Șoferul unei autocisterne cu numere de Suceava a fost suprins de Google Street Vie în timp ce pare că scoate motorină din rezervor, într-un sat din Constanța. 

Imaginile publicate de serviciul Google Street View au fost suprinse pe drumul județean DJ 223B, în satul Ivrinezu Mic, comuna Peștera, județul Constanța. 

În imagini poate fi observată o autocisternă înmatriculată în județul Suceava, oprită în fața unei gospodării. 

Lângă autovehicul, un bărbat pare că folosește un furtun pentru a transfera motorină din rezervor în două canistre din plastic.

Fotografiile publicate de Google Street View au fost realizate în august 2012 și pot fi accesibile la adresa: https://goo.gl/maps/n9edmXfnPrmyZMpX9

Imaginile au fost publicate inițial pe Facebook de pagina Povești de prin parcări, fiind preluate și de Make Suceava Great Again.

1 Comentarii

  1. Da de unde.. ăla nu scoate, că bagă!! Voi nu vedeți?? Și apoi din 2012 omu a fi deja la pensie! Și dacă fura, oricum fapta e deja prescrisa azi când vorbim!!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche