Bărbat găsit mort într-o pădure de lângă Slatina după ce s-a dus să adune vreascuri pentru pus pe foc

Luni, 7 martie 2022, la ora 15.49, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că a găsit un brbat a fost găsit decedat în pădure.

Din primele verificări s-a stabilit în aceeași zi Mina G., de 41 de ani, din comuna Slatina, în jurul orelor 09:00, cu toate că acuza dureri în zona pieptului, a plecat de la domiciliu cu o cabalină în pădurea denumită popular „Bălăceana” din extravilanul comunei Slatina pentru a strânge crengi de arbori pentru foc. 

Bărbatul a fost contactat telefonic în repetate rânduri de către soția sa, iar întrucât nu a mai răspuns pe urmele lui au plecat membrii familiei, ocazie cu care l-au găsit pe bărbat în pădurea denumită popular „Bălăceana”, căzut la pământ, fără semne vitale, fapt pentru care au apelat 112 sesizând aceste aspecte.

Cadavrul nu prezenta urme de violență și a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni, urmând ca specialiști din cadrul Serviciului Medicină Legală Suceava să efectueze autopsia și să se comunice cauza exactă a decesului.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche