FOTO Accident mortal la Fălticeni. Un șofer care a depășit pe linie continuă a murit după ce s-a izbit frontal într-o mașină care circula din sens opus

Luni, 7 martie 2022, la ora 13:04, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane, produs pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 13:00 Petru P., în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Polo pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni, dinspre Preutești, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj continuu și în vârf de pantă s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Peugeot condus regulamentar din sens opus de către Alin Constantin A., de 39 de ani, din orașul Dolhasca.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului autoturismului VW Polo și vătămarea corporală a șoferului autoturismului Peugeot, care a fost preluat și transportat de un echipaj de ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni, fiind diagnosticat cu „contuzie gambă dreaptă”, fără a rămâne internat.

Conducătorul autoturismului Peugeot a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior la Spitalul Municipal Fălticeni fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche