Bebeluș cu traumatism cranio-cerebral după ce a desfăcut siguranța scaunului pentru copii și a căzut pe pardoseală, într-o locuință din Burdujeni

Marți, 15 martie 2022, la ora 22:55, Secţia Urbană de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei municipiul Suceava a fost sesizată prin 112, de către Anamaria C., cu privire la faptul că fețita sa în vârstă de un an și o lună a căzut în locuință și s-a lovit la cap.

În urma verificărilor s-a constatat că apelanta, în vârstă de 30 de ani se afla în locuința de pe strada Gheorghe Doja împreună cu fiica sa în vârstă de un an și o lună, care era așezată într-un scaun de masă pentru copii, în bucătăria locuinței. Astfel, minora ar fi acționat cu piciorul un dispozitiv de asigurare al scaunului, împrejurare în care a căzut pe pardoseală, lovindu-se la cap.

A fost solicitată intervenția unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, minora fiind transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde în urma investigațiilor preliminare efectuate a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral și un hematom epicranian frontal.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.