Symmetrica a deschis o fabrică nouă în judeţul Suceava după o investiție de două milioane de euro

Producătorul de pavele Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, a încheiat o investiţie de 3,5 milioane de euro într-o fabrică nouă în localitatea Solca din judeţul Suceava şi într-o nouă linie de producţie în fabrica din Prejmer, judeţul Braşov.

„Încă din 2020 am dat startul unui amplu plan de extindere a capacităţilor noastre de producţie pentru elemente dedicate sistemelor de canalizare şi am alocat un buget total de investiţii, în acest sens, de circa 9 milioane de euro. Până la finalul anului trecut, am pus deja în funcţiune prima linie în cadrul fabricii din Vrancea (Doaga), pentru ca la începutul acestui an să inaugurăm locaţiile din Solca şi Prejmer”, a spus Sebastian Bobu, director executiv la Symmetrica, citat de zf.ro.

Amplasată pe un teren de 2 hectare, fabrica din Suceava are în acest moment 12 angajaţi şi a atras o investiţie de 2 milioane de euro. Odată cu această inaugurare, Symmetrica a ajuns la 8 unităţi de producţie pe plan local.

În plus, pentru extinderea fabricii din Braşov, Symmetrica a alocat un buget de circa 1,5 milioane de euro, unitatea având acum o hală de producţie dedicată elementelor pentru sistemele de canalizare.
Mai nouă Mai veche