Buletin de presă, 10 martie 2022 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 09.03.2022, ora 19:51, lucrătorii Poliției orașului Broșteni, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe Drumul Național 17B, de pe raza localității Holda, din orașului Broșteni, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În urma deplsării la fața locului, pe partea carosabilă a Drumului Național DN17B, în localitatea Holda din orașul Broșteni, a fost identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, pe sensul de mers Broșteni-Vatra Dornei.
În interiorul autovehiculului, la volan, a fost identificată, o femeie de 40 ani, localnică, posesoare a permisului de conducere cu dreptul de a conduce valabil.
Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, ocazie cu care a fost testată cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” faptă prev. și ped. art. 196 alin. (1) Cod penal și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. art. 336 alin. (1) Cod penal.


Dosare penale la regimul rutier

La 09.03.2022, ora 13.33, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 17, comuna Poiana Stampei, avut loc un accident de circulaţie cu pagube materiale.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie rutieră care a constatat faptul că un bărbat de 34 ani, din com. Poiana Stampei, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 Poiana Stampei, a intrat în coliziune ușoară cu un alt vehicul. În urma impactului au fost avariate ambele autovehicule rezultând doar pagube materiale.
Conducătorul auto de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


La 09.03.2022, ora 17.10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pe strada Ștefan cel Mare, pe raza localității Bivolăria, aparținând orașului Vicovu de Sus, pe direcția Vicovu de Jos-Putna, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 29 ani, din orașul Vicovu de Sus care nu posedă permis de conducere.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.
Mai nouă Mai veche