Buletin de presă, 9 martie 2022 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 08.03.2022, ora 06:24, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitară și remorcă pe DN 17 în afara localității Valea Putnei, un bărbat de 30 de ani din județul Ilfov a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 38 de ani din județul Argeș.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 30 de ani și a doi pasageri din același autovehicul, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 08.03.2022, ora 12:00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din direcția comuna Pojorâta spre municipiul Suceava, un bărbat din comuna Fântâna Mare a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din același autoturism, care s-au prezenat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.