Dosar penal pentru violență în familie după ce un bărbat beat din Vulturești și-a lovit soția cu palma peste față

Joi, 17 martie 2022, la ora 00:37, lucrătorii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Vulturești cu privire la faptul că soțul ei este băut și agresiv.

În urma cercetărilor, echipa operativă formată din doi lucratori de poliție a stabilit că în jurul orelor 00.20, în timp ce femeia se afla la locuința de domiciliu, din camera alăturată a venit soțul acesteia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, și care în urma unei discuții în contradictoriu a lovit-o cu palma în zona feței.

Față de aspectele sesizate, femeia a depus plângere împotriva soțului și s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care nu a reieșit risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție cu caracter provizoriu.

Persoana vătămată nu au solicitat prezenţa unei echipaj medical la faţa locului. Totodată i s-a adus la cunoştinţă acesteia despre procedurile pentru eliberarea unui certificat medico-legal pentru atestarea zilelor de îngrijire medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
Mai nouă Mai veche