Femeie depistată beată la volan, la Dărmănești, după un apel la 112

Miercuri, 16 martie 2022, la ora 20.12, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 de către un participant la trafic despre faptul că conducătorul unui autoturismului Dacia Sandero care se îndreaptă către localitatea Pătrăuți, județul Suceava, pe DN2, este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești s-a deplasat pe DN2, iar pe raza localității Dărmănești a fost identificat în trafic autoturismul Dacia Sandero. La volanul autoturismului a fost identificată Elena T. 

Întrucât emana halenă alcoolică, femeia a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde, la ora 20:51, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru recoltarea probelor biologice. În prezența cadrelor medicale, femeia a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. 
Mai nouă Mai veche