Femeie care nu a mai răspuns la telefon de opt zile, găsită moartă în casă, la Vatra Dornei

Sâmbătă, 19 martie 2022, la ora 08:24, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin 112 de către Radu P., din municipiul Iași, despre faptul că a găsit-o decedată pe sora sa, Felicia P., în locuința acesteia din urmă.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că femeia în vârstă de 56 de ani era divorțată, avea pensie pe caz de boală și locuia singură în locuința acesteia din municipiul Vatra Dornei. Aceasta era cunoscută cu probleme cardiace și epilepsie.

Sâmbătă, fratele ei la locuința femeii, în jurul orelor 07:45, iar la ușa apartamentului a observat plasa cu alimente lăsată de o altă rudă la data de 17 martie 2022, întrucât femeia nu răspundea la ușă și nici la telefon. Din această cauză, apelantul a rugat un vecin să îl ajute să deschidă ușa locuinței, iar în interiorul apartamentului au identificat-o pe femeie fără semne vitale. Fratele o vizita pe femeie regulat la domiciliul acesteia din urmă, precum și fiica acesteia.

Ultima dată, femeia a fost vizitată de către nepoata sa, la data de 11 martie 2022, iar la telefon defuncta nu a mai răspuns din data de 11 martie 2022.

Din acest motiv fratele a decis să o viziteze pe femeie sâmbătă, 19 martie 2022, ocazie cu care apelantul a constatat decesul și a sesizat poliția prin 112.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj de ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava – substația Vatra Dornei, care a constatat decesul persoanei în cauză.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului în cauză, nu au fost descoperite leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia, fiind depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

S-a întocmit dosarul de cercetare penală pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche