Incendiu la o locuință din Pătrăuți. Focul a izbucnit de la coșul de fum

Luni, 7 martie 2022, la ora 05.19, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că a izbucnit un incendiu la locuința lui Costică S., de 33 de ani, din Pătrăuți.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla în locuință împreună cu familia, a observat faptul că în zona coșului de fum a izbucnit un incendiu, fapt pentru care a solicitat prezența echipajelor ISU Suceava.

Până la sosirea echipei de pompieri, incendiul a fost stins de către vecinii care au intervenit, iar lucrători din cadrul ISU Suceava au acționat în vederea asigurării locuinței. Au fost distruse tencuiala peretelui, părțile din lemn pe aproximativ 10 metri pătrați și materiale depozitate în zona coșului de fum, creându-se un prejudiciu de aproximativ 1000 lei, restul gospodăriei fiind savate.

În urma verificărilor făcute de reprezentanții ISU Suceava pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii incendiului acesta a fost coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche