O tânără a furat o sută de lei și a ascuns banconta în coc, în fața Kaufland Vatra Dornei. Polițiștii au găsit banii la controlul corporal

Duminică, 27 martie 2022, la ora 13.40, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către Elena L., din comuna Cîrlibaba, despre faptul că în timp ce se afla în zona destinată servirii mesei din faţa supermarketului Kaufland din Vatra Dornei i-a fost sustrasă suma de 100 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orei 13.15, Elena L., în vârstă de 50 ani, și Valerica C., ambele din Cîrlibaba, s-a deplasat în municipiul Vatra Dornei pentru a face cumpărături.

După ce au făcut cumpărăturile, s-au deplasat în zona destinată servirii mesei amplasată în faţa supermarketului, iar după ce şi-au comandat mâncare s-au aşezat, la o masă, iar Elena L. a scos din buzunar telefonul mobil, moment în care din buzunar i-a căzut o bancnotă de 100 lei.

Acest aspect nu a fost observat de reclamantă sau de prietena ei, dar a fost observat de către Lorena B., de 22 de ani, care se afla la o masă alăturată şi care s-a aplecat şi a luat bancnota.

Gestul a fost surprins de Valerica C. care i-a solicitat prietenei sale să verifice banii din buzunar, aceasta constatând lipsa bancnotei respective.

La cererea persoanei vătămate să restituie suma de bani, Lorena B. a refuzat, motiv pentru care victima a apelat 112.

Suspecta a fost condusă la sediul poliţiei, iar în urma controlului corporal efectuat bancnota de 100 lei a fost găsită ascunsă în cocul în care avea prins părul.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt”.
Mai nouă Mai veche