VIDEO Copil ucrainean, accident mortal cu bicicleta în pădurea Zamca din municipiul Suceava, după un salt pe o trambulină improvizată

Duminică, 27 martie 2022, la ora 16:15, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un adolescent ar fi suferit leziuni corporale după ce a căzut de pe o bicicletă într-o locație care nu a putut fi specificată, iar acesta ar fi transportat cu o mașină în parcarea magazinului Selgross pentru a fi preluat de către o ambulanță.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat în parcarea magazinului Selgross de pe strada Cernăuți din municipiul Suceava unde a identificat un tânăr care primea îngrijiri medicale de urgență de către lucrătorii unui echipaj SMURD.

În urma investigațiilor specifice s-a stabilit că minorul A.K., de 15 ani, cetățean ucrainean, a căzut de pe o bicicletă în timp ce cobora o pantă pe o alee din pământ bătătorit din pădurea Zamca, în apropiere de strada Mihail Sadoveanu din municipiul Suceava, suferind leziuni.

Evenimentul a avut loc la ora 16.05. Locul producerii evenimentului nu este pe un drum public, astfel nu îndeplinește condițiile constituirii unui accident rutier.

Cel în cauză a fost preluat din parcarea Selgros de către echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale. La ora 17.59 s-a constatat decesul adolescentului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”. 

Mai nouă Mai veche