Soț și soție din Sadova, anchetați pentru violență în familie după ce s-au lovit reciproc

Duminică, 27 martie 2022, la ora 07.35, Secția de Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 27 de ani, din Sadova, despre faptul că a fost agresată de soț la domiciliul comun.

La fața locului, a fost identificată apelanta cât și soțul acesteia, în vârstă de 36 de ani, iar din cele declarate verbal cât și din verificările efectuate a rezultat faptul că în jurul orei 07.20 între cei doi soți s-a iscat o ceartă pe fondul unor neînțelegeri de ordin intrafamilial. Bărbatul a împins-o pe soția sa, moment în care aceasta, pentru a se autoapăra, l-a lovit pe bărbat. În acel moment tatăl bărbatului a intervenit și i-a despărțit.

Cele două persoane nu prezentau leziuni vizibile și nu necesitau îngrijiri medicale.

Având în vedere aspectele constatate și agresiunea reciprocă dintre cele două persoane, s-a întocmit formularul de risc pentru ambii soți, unde a rezultat existența unui risc iminent. Ambii soți au precizat însă că nu doresc emiterea unui ordin de protecție provizoriu, ocazie cu care au semnat în acest sens şi le-a fost înmânată o cerere pentru emiterea unui ordin de protecţie pe care îl pot înainta instanţei.

Apelanta a declarat verbal că intenționează să divorțeze și să se mute la domiciliul mamei sale în județul Mureș.

Niciunul dintre soți nu a depus plângere penală. S-a întocmit dosar penal privind cele două infracțiuni de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche