Unilever, proprietarul fabricii Betty Ice Suceava: Suntem deschişi să aducem în echipa noastră cetăţeni ucraineni pe măsură ce apar oportunităţi de joburi

La Suceava, în cadrul fabricii de îngheţată Betty Ice deţinute de Unilever lucrează 200 de oameni. În total, în cadrul diviziei de îngheţată sunt angajate 800-850 de persoane.

Gigantul anglo-olandez Unilever, ce deţine fabrica de îngheţată Betty Ice de la Suceava, ia în calcul angajarea unor cetăţeni ucraineni în unitatea de producţie din nordul ţării, însă nu are încă un plan concret în acest sens. 

Afirmaţiile oficialilor Unilever vin la solicitarea ZF care a încercat în ultimele zile să vadă dacă cele mai mari fabrici din nordul ţării, din judeţele Botoşani, Suceava, Maramureş şi Satu-Mare, au schimbat ceva în politica de angajare ţinând cont că în apropiere, la graniţă, zeci de mii de refugiaţi ucraineni intră în România.

„Da, suntem des­­chişi să aducem în echi­pa noastră cetă­ţeni ucraineni în pe­ri­oa­da următoare, pe mă­­sură ce apar opor­tu­­nităţi de joburi – atât în producţie, în fa­­bri­cile noastre, cât şi pen­tru diverse func­­ţii din birouri“, spun repre­zen­tanţii companiei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.