Adoptă o postură corectă pe termen lung cu ajutorul unor produse premium

 


Fie că stăm ore în şir pe scaunul de birou, la volan, cu capul aplecat în telefon sau pe canapea în timp ce ne uităm la televizor, un lucru este cert: vrem, nu vrem, cu toţii suntem predispuşi să adoptăm o postură incorectă în tot acest timp, lucru care nu numai că ne afectează starea de sănătate, dar şi calitatea vieţii în general. Cu toate acestea, puţini suntem conştienţi de importanţa reală pe care o are o postură corectă pentru menţinerea atât a sănătăţii fizice, cât şi a celei mentale. Şi asta până când ajungem să ne confruntăm cu dureri de spate sau cu un alt tip de disconfort care ne împiedică să ne desfăşurăm activităţile zilnice în condiţii obişnuite şi să fim productivi. 

Ce este postura şi de ce este vitală

Definită ca atitudinea asumată de corp fie cu sprijin în timpul desfăşurării activităţii musculare, fie ca rezultat al acţiunii coordonate efectuate de un grup de muşchi care lucrează pentru a menţine stabilitatea, postura este unul dintre principalele aspecte de care trebuie să fim preocupaţi în mod constant. Pentru a avea o postură corectă şi pentru a ne bucura de confort sporit în fiecare moment, este necesar ca cele trei curburi ale coloanei vertebrale – cervicală, toracică, lombară – să fie menţinute în poziţie neutră, fără să mărească sau să micşoreze unghiurile. În mod contrar, află că adoptarea unei posturi vicioase în mod frecvent din cauza sedentarismului, a statului pe scaun ore în şir sau a obişnuinţei pur şi simplu nu va face decât să genereze un disconfort major şi să devină sursa unui număr mare de neplăceri precum dureri de spate, senzaţia de rigiditate în zona lombară, a umerilor sau a gâtului, disfuncţii în mişcare, degenerarea coloanei vertebrale sau diminuarea flexibilităţii şi deteriorarea articulaţiilor.

Care sunt beneficiile unei posturi corecte

O postură corectă, dincolo de faptul că ne ajută să ne simţim mai încrezători în forţele proprii şi să fim mai productivi şi mai focusaţi în orice activitate pe care o desfăşurăm, aduce cu sine şi o serie de beneficii incontestabile pentru propria sănătate fizică şi mentală, după cum urmează: oase şi articulaţii aliniate care promovează utilizarea corectă a muşchilor, stare mentală îmbunătăţită, prevenirea oboselii permanente, reducerea tensiunii în zona lombară, îmbunătăţirea respiraţiei, nivel de concentrare sporit, ameliorarea durerilor de spate şi, nu în ultimul rând, un aspect estetic plăcut, pe care îţi vei dori să-l menţii în permanenţă.

Cum poţi obţine şi menţine o postură corectă

Dacă îţi doreşti să te bucuri de toate beneficiile prezentate anterior şi să obţii o postură îmbunătăţită în cel mai scurt timp posibil, merită să încerci produsele pentru corectarea posturii oferite de Better Posture, la care ai acces cu doar câteva click-uri. Începând de la centura lombară cu turmalină şi până la corsetul pentru corectarea coloanei sau corsetul pentru îndreptarea spatelui, în cadrul acestui magazin online este aproape imposibil să nu găseşti produsele potrivite nevoilor şi preferinţelor tale, care te vor ajuta să ai o viaţă mai bună, definită prin calitate şi confort.

În timp ce o centură lombară cu turmalină şi magneţi te va ajuta să atenuezi durerile de spate şi să obţii şi să menţii o postură corectă, protejându-ţi spatele în timpul activităţilor zilnice pe care le desfăşori şi asigurând un suport lombar eficient, un corset pentru corectarea coloanei va acţiona în mod rapid, ameliorând durerile lombare sau din zona umerilor şi a gâtului, şi va împiedica deformarea coloanei vertebrale, prevenind apariţia cocoaşei. Corsetul pentru îndreptarea spatelui se va dovedi şi el un produs la fel de eficient, fiind special conceput pentru a putea fi purtat oriunde pe sub haine, fără a atrage atenţia, având rolul de a corecta postura vicioasă în doar câteva zile, reducând în acelaşi timp stresul şi tensiunea musculară şi asigurând o rezistenţă sporită şi o condiţie fizică mai bună. Nu în ultimul rând, nu ezita să optezi chiar şi pentru un suport lombar pentru întinderea coloanei, cu ajutorul căruia vei reuşi să atenuezi durerile de spate cauzate de muşchii încordaţi şi de poziţia incorectă a coloanei, restaurând curbura naturală a spatelui şi îmbunătăţindu-ţi postura.

Mai nouă Mai veche