Bărbat cu permisul suspendat depistat la volanul unei autoutilitare, la Măneuți

Marți, 19 aprilie 2022, la ora 00:35, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Frătăuții Vechi, pe DJ 178F, polițiștii au observat o autoutilitară Mercedes Benz care se deplasa spre localitatea Măneuți.

Polițiștii au efectuat semnale regulamentare de oprire luminoase și sonore autoutilitarei, moment în care conducătorul auto s-a conformat și a oprit vehiculul pe partea dreaptă a părții carosabile. Acesta a înmânat organelor de poliție documentele autoutilitarei, cartea de identitate și dovada de reținere a permisului de conducere din data de 07 februarie 2022 eliberată de Serviciul Rutier din cadrul IPJ Suceava.

La volan a fost identificat Aurel P., domiciliat în satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, care figurează în bazele de date ale Poliției Române cu dreptul de conducere suspendat și permisul de conducere reținut.

Bărbatul fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Gălănești, unde a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager 7410, rezultatul testării fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche