Beat și fără permis la volanul unui Sharan, la Vicovu de Sus

Luni, 18 aprilie 2022, la ora 23:15, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control autoturismul Volkswagen Sharan care se deplasa pe strada Calea Bucovinei din Vicovu de Sus.

La volan a fost identificat Ștefan P., din Vicovu de Sus, iar pasager pe locul din față se afla soția acestuia.

Conducătorul auto a prezentat pentru control documentele autoturismului și a precizat că nu deține permis de conducere.

De asemenea, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost condus la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus, în vederea testării cu aparatul etilotest.

Fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În continuare, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest din dotarea Poliției Orașului Vicovu de Sus, ocazie cu care a rezultat 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde cu consimțământul său i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche