Femeie găsită moartă în casă, cu mușcături de șobolan pe mâini și picioare, la Dornești

Sâmbătă, 23 aprilie 2022, la ora 14.35, Secția de Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată de către asistentul medical cu privire la faptul că Ileana C., de 83 de ani, a decedat la locuința din comuna Dornești, județul Suceava.

În urma verificărilor și a cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că femeia suferea de demență și hiper tensiune și locuia în Dornești, împreună cu fiul ei bolnav psihic.

Sâmbătă, la ora 12.00, fiica femeii, din Dorohoi, s-a deplasat la imobilul din comuna Dornești unde locuia mama sa, pe care a gasit-o în pat, în stare de inconștiență. Din declarația fiicei a reieșit faptul că ușa de acces în imobil era încuiată, iar la fața locului nu a fost găsit fratele care suferă de schizofrenie. .

Văzând acestea, fiica a apelat telefonic asistentul medical din localitate. Sosită la fața locului asistenta a apelat 112, solicitând deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

Personalul medical de pe ambulanță, sosit la fața locului, a constatat decesul la orele 14.54.

Cadavrul a fost examinat de către tehnicianul criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, care a constatat că cadavrul prezinta mușcături de rozătoare la nivelul membrelor superioare și inferioare. Cadavrul nu prezenta urme de violență.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, unde urmează a se efectua necropsia de către medicul legist din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Rădăuți, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche