Camionul unei școli de șoferi a ars în întregime după ce un meseriaș i-a făcut lucrări de sudură la o portieră

Sâmbătă,23 aprilie 2022, la ora 10:59, Poliția municipiului Suceava fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în incinta fostei fabrici de sticlă situată pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava a izbucnit un incendiu la o autoutilitară.

În urma cercetărilor s-a constatat că sâmbătă dimineață Marius S. a fost solicitat de Dorel C. pentru efectuarea unor lucrări de sudură la o autoutilitară Mercedes Atego.

Bărbatul s-a deplasat în incinta fostei fabrici de sticlă de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava acolo unde a efectuat lucrări de sudură în zona portierei stânga față a autoutilitarei. Ulterior, sudorul și proprietarul camionului au părăsit zona, deplasându-se pentru a servi masa. La revenire, în jurul orelor 11:00, aceștia au constatat că autoutilitara a luat foc, la fața locului fiind prezente și echipaje de pompieri care au lichidat incendiul.

În urma incendiului, a fost distrusă în totalitate partea frontală a autoutilitarei Mercedes Atego, fiind afectat și plasticul protector al remorcii din zona frontală.

Autoutilitara este proprietatea școlii de șoferi Multi-Permis, administrată de Dorel C.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că incendiul s-ar fi putut produce datorită scânteilor rezultate în urma folosirii aparatului de sudură electrică.

Prejudiciul produs în urma incendiului este de aproximativ 6.000 de euro.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche