Fiica lui Flutur a primit cadou o funcție de director la ANCOM, instituția cu cele mai mari salarii din țară

Fiica baronul local Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, a primit o funcție de director în cadrul Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Carmen Cristiana Flutur a fost instalată șefă peste Direcția Relații Internaționale din cadrul instituției publice cu cele mai mari salarii din țară.

Lider de marcă al PNL, baronul local Gheorghe Flutur (61 de ani) este din vara lui 2016 președinte al Consiliului Județean Suceava, funcție pe care a mai deținut-o și în intervalul 2008-2012. Senator în două legislaturi (2000-2004, 2004-2008), Flutur a fost și ministru al agriculturii (2004-2006). Liberalul are doi copii, pe Cristian și Cristiana. Dacă băiatul este cadru didactic la Politehnică, fata a primit cadou o funcție de director în cadrul ANCOM, scrie Fanatik.

Directoare la ANCOM, Cristiana Flutur deține zece terenuri

Declarația de avere a fiicei lui Gheorghe Flutur cuprinde un număr de zece terenuri. Patru terenuri intravilane sunt în comuna Tărtășești (județul Dâmbovița) și au o suprafață totală de 2.130 metri pătrați, fiind deținute în părți egale de Cristiana Flutur și de iubitul ei.

Apoi, Carmen Cristiana Flutur mai are două terenuri forestiere în județul Suceava (4.920 și 10.000 metri pătrați), un teren extravilan de 2.000 metri pătrați în Gura Humorului și unul agricol în comuna Comănești (județul Suceava), de 4.480 metri pătrați, deținut în părți egale cu fratele ei.

Ultimele două terenuri din portofoliul imobilar al Cristianei Flutur au fost achiziționate în 2020, sunt amplasate în Balotești (județul Ilfov) și au suprafața de 231 de metri pătrați, respectiv 508 metri pătrați. Aici, fiica liderului PNL și-a cumpărat și o casă, tot în 2020, cu o suprafață locuibilă de 148 metri pătrați.

Fiica lui Flutur a contractat în 2020 un credit scadent în 2040, în valoare de 409.825 lei. În același an, Cristiana s-a mai împrumutat penntru zece ani la o mătușă, care i-a dat 32.000 euro.

Angajată la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Cristiana Flutur și-a trecut salariul la secret. Oricum, încă din 2020, salariul lunar mediu în cadrul ANCOM depășise 10.000 lei, ceea ce înseamnă că fața politicianului câștigă sensibil mai mult decât media din agenție, având și funcție de conducere.

Baronul local Gheorghe Flutur le-a dat copiilor câte o casă

În urmă cu zece ani, Gheorghe Flutur și-a trecut proprietățile pe numele copiilor. Fiul lui a primit o vilă construită de familie în 1992, în timp ce Cristiana s-a ales și ea cu o casă, pe care a vândut-o în 2016.

Dacă băiatul lui Gheorghe Flutur este asistent universitar la Politehnică, fata politicianului a fost angajată la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde a primit cadou o funcție de conducere în cadrul Direcției Relații Internaționale.

Aflată de ani buni într-o relație sentimentală cu Marius Mihai, un ofițer de poliție originar din municipiul Alexandria, Cristiana Flutur ar fi fost la un pas de măritiș în 2020, așa cum nota presa locală.

Numai că Gheorghe Flutur a amânat nunta pentru că nu ar fi făcut prea mare profit din cauza restricțiilor privind numărul de invitați.

3 Comentarii

  1. Păi ce vi se pare ilegal? Așa tată, așa fiică!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta numire in functia de director a acestei mademoiselle s-a facut bineinteles conform procedurilor mafiote care stau la baza statului mafiot . Niste paraziti , niste lichele , niste jigodii , care si-au adunat averi prin hotii si smecherii , asa cum au facut de altfel toti politicienii ... mi-e scarba !

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche