FOTO Mamă și cinci copii răniți după ce s-au răsturnat cu microbuzul, la Verești

Vineri, 22 aprilie 2022, la ora 16:05, Dumitru P., de 43 de ani, din Liteni, a condus autoutilitara Mercedes pe DJ 290, pe direcția Verești - Salcea, iar după o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard, după care autoutilitara s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șase persoane. Soția conducătorului auto și cinci dintre cei șase copii care se aflau în calitate de pasageri în autoutilitară au suferit leziuni fiind transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigații medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, dintre care două tip B2 şi una TIM, iar în sprijinul acestora au ajuns şi patru ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche