Bărbat reținut în arest pentru că a refuzat testarea alcoolemiei

Polițiști suceveni au continuat cercetările privind comiterea la 19 aprilie 2022 de către Marinică Dorel Grecu, de 54 ani, a infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută de art. 337 din Codul Penal. 

În urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea in continuare a urmăririi penale față de suspect sub aspectul comiterii de către acesta a infracțiunii de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. Acestuia i-au fost aduse la cunoștință drepturile și obligațiile ce decurg din calitatea de suspect, iar cu ocazia audierii s-a prevalat de dreptul de a nu da vreo declarație.

Prin ordonanța din data de 21 aprilie 2022, organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind condus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Suceava de către escorta constituită la nivelul structurii noastre.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche