FOTO Un bărbat a murit și altul este grav rănit după ce s-au izbit cu BMW-ul într-un copac și apoi au căzut sub podul din Sucevița

Marți, 26 aprilie 2022, în jurul orelor 00:49, Dionisie R., în vârstă de 47 de ani, din comuna Marginea, județul Suceava, conducea un autoturism BMW pe DN 17A, în afara localității Sucevița, având direcția de deplasare dinspre Sucevița către Marginea. În autoturism, pasager pe bancheta din partea dreapta față se afla Adrian Ilie M., în vârstă de 34 de ani, din Marginea.

Parcurgând aproximativ 150 de metri după ieșirea din localitatea Sucevița, în apropierea podului rutier peste râul Sucevița, în curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasarea, condiții în care a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul prin partea stângă, a rulat 37 de metri pe spațiul verde, a acroșat un arbore pe care l-a scos din rădăcini, după care s-a răsturnat în albia râului Sucevița.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului BMW, decesul pasagerului Adrian Ilie M. și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, acesta din urmă fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, traumatism toracic drept, comă gradul III, pneumotorax drept, intubat și ventilat mecanic”.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche