Tânăr reținut în arest după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unui autoturism

La data de 21 aprilie 2022, în jurul orelor 00:05, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului, în timp ce desfăşurau activități de patrulare pe raza de competență, pe DJ 178A din localitatea Pârteștii de Jos, județul Suceava, l-au depistat în flagrant pe Ioan Emanuel Todosi, de 20 de ani, din satul Deleni, comuna Pârteștii de Jos, în timp ce conducerea autoturismul Audi A4 fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma cercetărilor efectuate, la data de 25 aprilie 2022 față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Urmează ca suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului în scopul luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice unui vehicul având la momentul prelevării mostrelor biologice o îmbibație alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge”.
Mai nouă Mai veche