Incendiu într-o locuință din Costâna izbucnit de la soba lăsată nesupravegheată

Marți, 12 aprilie 2022, la ora 19:46, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 despre faptul că a izbucnit un incendiu la locuința Ecaterinei V, situată în satul Costâna din comuna Todirești. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia a aprins focul în soba din camera de zi, după care a ieşit în curtea imobilului pentru a-l ajuta pe soțul său la treburi. La un moment dat, bărbatul a observat faptul că din locuință iese fum. În acel moment ambii s-au îndreptat înăuntru pentru a vedea sursa fumului și au observat faptul că dulapul amplasat lângă sobă a luat foc.

La fața locului a venit și Vasile C. și împreună au lichidat focul, până la la sosirea echipajului de poliție și a echipajului din cadrul ISU Suceava.

Lucrătorii din cadrul ISU Suceava s-au asigurat că incendiul a fost lichidat și nu mai există alte surse de aprindere.

Au fost carbonizate parțial bunuri din interiorul camerei de zi, printre care un dulap în care erau depozitate haine și actele personale și covorul.

În urma verificărilor făcute de reprezentanții ISU Suceava pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii incendiului acesta a fost mijloc de încălzire nesupravegheat.
Mai nouă Mai veche