Inculpatul penal Lucian Harșovschi se pregătește de procesul în care e judecat pentru fals în înscrisuri oficiale. A fost stabilit primul termen în dosar

Inculpatul penal Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava și prim-vicepreședinte al organizației municipale PNL Suceava, se pregătește pentru procesul în care este judecat pentru fals material în înscrisuri oficiale. 

Joi s-au împlinit patru luni de când a fost trimis în judecată pentru fals material în înscrisuri oficiale și acum a fost stabilit primul termen în instanță pentru procedura de cameră preliminară.

La 23 mai, la Judecătoria Suceava, este programat termenul la care judecătorul de cameră preliminară va verifica competența instanței sesizate, va analiza eventualele cereri formulate și excepții ridicate și se va pronunța pe începerea procesului penal.

La 21 decembrie 2021, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis în judecată pe inculpatul Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava, într-un dosar care vizează fapte de fals material în înscrisuri oficiale.

Pe lângă liderul PNL Suceava, pe lista inculpaților se mai regăsesc Sorina Boicu, Sorinel Boicu, Adriana Iacob și SC Manucu Com SRL Suceava.

Ancheta a vizat falsificarea unor documente pentru a fi folosite de șoferii microbuzelor maxi-taxi ale firmei SC Manucu Com SRL a efectua ilegal transport public în municipiul Suceava. 

SC Manucu COM SRL Suceava este administrată de inculpata Sorina Boicu, soția inculpatului Sorinel Boicu, patronul firmei de taxiuri Sory&Nel SRL.
Mai nouă Mai veche