O femeie din Marginea și-a dat fiul pe mâna Poliției pentru că i-a distrus hidroforul din fântână

Sâmbătă, 9 aprilie 2022, la ora 18.36, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au fost sesizaţi prin 112 de către Dorica H., de 71 de ani, din Marginea, cu privire la faptul că fiul său i-a stricat hidroforul.

Femeie locuiește în comuna Marginea, iar la imobilul imediat următor locuiește fiul acesteia, Dănuț B., de 47 de ani.

Persoana vătămată a precizat faptul că vineri, 8 aprilie 2022, în jurul orelor 19.00, fiul acesteia i-a distrus hidroforul care se află în fântâna comună, situată la limitele dintre cele două proprietăți, cauzându-i astfel un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei. Femeia a formulat plângere prealabilă și a solicitat efectuarea de cercetări penale față de fiul acesteia și recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

Având în vedere legătura de rudenie dintre cele două persoane implicate în incident, lucrătorii de poliție au aplicat formularul de evaluare a riscului în cazurile de violență în familie constatându-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În baza sesizării, lucrătorii de poliție au început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.
Mai nouă Mai veche