O tinerică neatentă a provocat un accident rutier pe DN17, între Stroiești și Ilișești

Luni, 25 aprilie 2022, în jurul orei 16:03, Angela Patricia G., de 21 de ani, din Costişa, comuna Frătăuţii Noi, a condus autoturismul Volkswagen Golf pe DN 17, având direcţia de deplasare dinspre Ilișești spre Stroiești. Urmare a neadaptării vitezei de deplasare pe un carosabil umed şi neasigurării schimbării benzii de circulaţie, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Skoda condus de Constantin Daniel B., de 23 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu. Din impact, autoturismul Volkswagen Golf a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului național, răsturnându-se pe cupolă.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi rănirea ușoară a Rodicăi G., de 41 de ani, din Costișa, comuna Frătăuţii Noi, pasageră pe locul din dreapta spate în autoturismul Volkswagen Golf.

La faţa locului, cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava cu ambulanţa, unde în urma efectuării de investigaţii medicale a fost stabilit diagnosticul „TCC şi contuzie coloană cervicală prin accident rutier”. Aceasta nu a rămas internată în spital.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

2 Comentarii

  1. Nu aveți voie sa scrieți numele persoanele!! Alooo!! Nu aveți aprobarea niciunei persoane!! Și ați scris și prosti dar numai atat știți sa scrieți, prostii inventate de voi!! Sa va fie rușine!!👊👊👊👊🤦‍♀️🤦‍♀️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite si la proasta asta. Generatia Obreja. Nenoroceste oameni pe strada si apoi da comentatrii pe saituri. Va rog sa ii dati numele complet, sa stim si noi cine e individa.

      Ștergere
Mai nouă Mai veche