O ucraineancă a încercat să treacă prin Vama Siret cu un Mercedes Benz ML căutat de autoritățile bulgare pentru confiscare

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au oprit la ieșirea din țară un autoturism Mercedes Benz ML care figura ca fiind căutat de autoritățile din Bulgaria.

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din România o femeie în vârstă de 50 de ani, având cetățenie ucraineană. Aceasta conducea un autoturism marca Mercedes Benz ML, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Bulgariei. 

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile bulgare, având mențiunea bun căutat pentru confiscare.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 13.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.