Patru sute de elevi au chiulit de la simularea Evaluării Naționale

Luni, 4 aprilie 2022, s-a desfășurat proba scrisă la limba și literatura română din cadrul simulării examenului de evaluare națională, sesiunea 2022. La această probă au fost prezenți 6311 elevi. Niciun candidat nu a fost eliminat.

În județul Suceava, pentru susținerea probelor scrise sunt înscriși 6727 de elevi. Organizarea și desfășurarea examenului are loc în 161 de centre de examen.

Conform procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor, au fost aprobate 24 de solicitări de desfășurare a examenului în condiții speciale (cu prelungirea timpului de lucru cu 1-2 ore pentru 10 elevi, cu susținerea probei într-o sală separată pentru 3 elevi, cu prezența unui însoțitor în sala de examen pentru 1 elev și cu prelungirea timpului de lucru cu 2 ore și asigurarea unui interpret mimico-gestual pentru 10 elevi).

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Următoarea probă va avea loc marți, 5 aprilie, la disciplina matematică.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.