Tânăr beat la volan, prins de radar cu 108 km/h în Burdujeni

Duminică, 10 aprilie 2022, la ora 00.15, patrula din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava - Biroul Rutier, fiind de serviciu de controlul şi supravegherea traficului rutier pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, a înregistrat cu aparatul radar montat pe autospeciala de poliție un autoturism Audi A4 care circula cu viteza de 108 km/h în zonă cu limitare 50 km/h, având direcția de deplasare Carrefour Suceava către Orizont.

S-a procedat la oprirea autoturismului Audi A4. După declinarea calității, i s-a solicitat conducătorului auto să prezinte documentele personale și ale autovehiculului, acesta relatând faptul că nu le are asupra sa.

După verificarea datelor de stare civilă în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului menționat mai sus se numește Eugen L., de 29 de ani, domiciliat în municipiul Suceava

Tânărul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afişat fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substante.
Mai nouă Mai veche